Styling Μαλλιων | Τάσεις στο Στυλ για τις Γυναίκες

Σήμερα κοντά, αύριο μακριά – Extensions

Τα extensions είναι το μυστικό πίσω από τη θαυματουργή ανάπτυξη των μαλλιών που παρατηρούμε στους αστέρες και σε διασημότητες παντού. Φαίνονται ατίθασοι με ένα αγορίστικο χτένισμα σήμερα και με μακριά μαλλιά μόλις λίγες ώρες αργότερα. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους που μπορείτε να χτενίσετε και να χειριστείτε τα extensions. Μπορούν να αποτελέσουν μέρος του styling σας.

Πολλές γυναίκες ονειρεύονται τα μακριά μαλλιά. Τα extensions μπορούν να κάνουν αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα σε λίγες μόλις ώρες. 

Τα υπέρ και τα κατά των extensions

 Τα extensions μπορεί να αποτελούνται είτε από πραγματικά είτε από τεχνητά μαλλιά. Τούφα-τούφα, τα extensions κολλάνε πάνω στα δικά σας μαλλιά. Προσθέτουν μήκος και πάχος στα μαλλιά.

Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι για να κολλήσετε τα extensions σε φυσικά μαλλιά. Οι περισσότερες από αυτές τις μεθόδους περιλαμβάνουν τη χρήση της θερμότητας για να επιτευχθεί η συγκόλληση των φυσικών μαλλιών με τα extensions. Η κόλλα θερμικής τήξεως κολλάει τα extensions στα φυσικά μαλλιά.

Οι υπερηχητικές μέθοδοι σύνδεσης είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση στην χρήση  της κόλλας θερμικής τήξεως. Σε αυτή τη μέθοδο, μικροσκοπικές τούφες μαλλιών συνδέονται με αιμοπετάλια κερατίνης. Αυτά τα αιμοπετάλια τοποθετούνται δίπλα στην φυσική τρίχα και συγκολλούνται με τη βοήθεια υπερηχητικής θεραπείας. Τα υπερηχητικά κύματα αλλάζουν την δομή της κερατίνης με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδέονται με τα φυσικά μαλλιά.

Στην απλούστερη και ταχύτερη μέθοδο τοποθέτησης extensions στα μαλλιά, τα extensions μαλλιών ενώνονται ή κολλιούνται στα φυσικά μαλλιά.

Διάσημες με extensions

Διάσημες με extensions

Στην Britney Spears και τη Vanessa Hudgens δεν τις πειράζει να μοιράζονται με τον κόσμο το πώς πετυχαίνουν να έχουν πλούσια και όμορφα μαλλιά χρησιμοποιώντας extensions και ενισχυτικές θεραπείες.

Τα μακριά και πυκνά μαλλιά θεωρούνται το επιστέγασμα της θηλυκότητας[AV1] . Τα πυκνά μαλλιά συχνά συνδέονται με την υγεία, τον πλούτο, και την γυναικεία ομορφιά. Σίγουρα η άποψη αυτή απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες. δεν είναι περίεργο που καθένας θέλει αυτή την πλούσια χαίτη στο κεφάλι του. Τα extensions έχουν την δυνατότητα να σας δώσουν αυτή την πυκνή χαίτη με τα  μακριά μαλλιά. Ακόμα κι αν μπορείτε να έχετε ένα κόκκινο χαλί στο σπίτι, το περπάτημα σε αυτό είναι σχεδόν ο λόγος που όλοι θέλουν να έχουν όμορφα μακριά μαλλιά. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς αισθανόμαστε ελάχιστα τις πιέσεις που δέχονται οι αστέρες που βρίσκονται στην επικαιρότητα, των οποίων η επιβίωση εξαρτάται από μια εικόνα που αντιπροσωπεύει την υγεία, την ομορφιά και το στυλ. Οι τηλεοπτικές εκδηλώσεις γκαλά, ένας νέος ρόλος σε μια ταινία ή μία διαφημιστική καμπάνια είναι όλοι λόγοι για τους οποίους οι αστέρες αλλάζουν τις  εμφανίσεις και τα χτενίσματα τους. Γνωστοί αστέρες όπως η Britney Spears και η Vanessa Hudgens χρησιμοποιούν τα extensions  και τις ενισχυτικές θεραπείες στα μαλλιά τους για τις παιχνιδιάρικες αλλαγές της εικόνας τους.

Τα extensions απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, και διαρκούν μόνο για λίγο. Όπως η τρίχα μεγαλώνει, τα σημεία όπου τα extensions είναι συγκολλημένα με την φυσική τρίχα γίνονται  πιο αισθητά. Κατά τη στιγμή αυτή, νέα extensions θα πρέπει να τοποθετηθούν. Συνήθως, τα extensions διαρκούν περίπου έξι έως οκτώ μήνες. Αυτό το πρόβλημα ωστόσο δεν υπάρχει αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τα extensions που τοποθετούνται με κλιπ πάνω στα μαλλιά.

Πώς να φροντίσετε τα μαλλιά που έχουν Extensions


Αφήστε τα μαλλιά σας 24 ώρες χωρίς σαμπουάν, περιποίηση μαλλιών ή styling αφού κολλήσετε extensions στα μαλλιά σας.

Μην καταπονείτε το σημείο σύνδεσης μεταξύ των φυσικών μαλλιών και extensions πλένοντας το κεφάλι σας ανάποδα.

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας δύο ή τρεις φορές την ημέρα από τις ρίζες προς τις άκρες των μαλλιών. Να είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε μια βούρτσα ειδική για τα μαλλιά με extensions. Σε αυτές τις βούρτσες, τα γειτονικά δόντια είναι διαφορετικού μήκους.

Μην πηγαίνετε στο κρεβάτι με υγρά ή βρεγμένα μαλλιά. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μπερδεμένα μαλλιά. Οι κοτσίδες στα μαλλιά πριν τον ύπνο λειτουργούν καλύτερα.

Σχετικά άρθρα