Styling Μαλλιων | Τάσεις στο Στυλ για τις Γυναίκες

Tάσεις στα χτενίσματα

Οι επιλογές μας στα χτενίσματα και τα ρούχα εκφράζουν το πώς αισθανόμαστε για τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας. Είναι επίσης ένας τρόπος για να ταυτιστούμε με τους ανθρώπους που έχουμε κάτι κοινό. Τα στυλ έρχονται και παρέρχονται. Μερικά θεωρούνται νεκρά εδώ και πολλά χρόνια μόνο και μόνο για να  επανέλθουν με μία ξεσηκωτική επιστροφή. Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις σημερινές τάσεις χτενισμάτων.


To στυλ Twilight

Τάσεις στα χρώματα μαλλιών - Τόλμη και γοητεία

Tάσεις στα χτενίσματα

Οι γιαγιάδες μας ήταν σύμφωνες με τα πρότυπα. Οι νέες και τολμηρές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών έχουν σχεδιαστεί για να σπάσουν τους κανόνες με διχρωμία, παστέλ, φωτεινούς ή οριστικούς χρωματικούς συνδυασμούς που είναι ασυνήθιστοι για τα μαλλιά.

Η άσκηση της ελευθερίας επιλογής είναι το σύνθημα βαψίματος μαλλιών  της εποχής μας. Άγριες ανταύγιες, ομοιόμορφο χρώμα, φυσικά ή όχι και τόσο φυσικά χρώματα, δεν δεχόμαστε πλέον όρια στη δημιουργικότητά μας. Φυσικά, βοηθά η επιλογή ενός χρώματος για τα μαλλιά που να εκφράζει τις καλύτερες  ατομικές χροιές και στυλ. Το χρώμα μαλλιών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το πώς γίνεται αντιληπτό το στυλ μας στους άλλους. Τα πλατινέ ξανθιά μαλλιά ελκύουν τα βλέμματα, ενώ τα χρυσά καστανά μαλλιά μπορεί να επιλεχθούν για να δείξουν νεότητα και ζωντάνια. Αν σας αρέσουν μία ή περισσότερες αποχρώσεις του παστέλ ή τα έντονα χρώματα για τα μαλλιά, μην διστάσετε! Ένα ή περισσότερα φυσικά χρώματα σε διάφορα σχέδια επίσης αποτελούν επιλογές. Οι εξαιρέσεις που προκαλούσαν τα βλέμματα πέρσυ είναι οι φετινές τάσεις.

Τάσεις Χτενίσματος: Τα κοντά χτενίσματα ήρθαν για να μείνουν

Tάσεις στα χτενίσματα

Το αγορίστικο χτένισμα δημιουργήθηκε για γυναίκες όπως η Charlize Theron

Το να πάρεις ένα ψαλίδι για να κουρέψεις  μακριά μαλλιά είναι εύκολο, αλλά η απόφαση να το κάνεις δεν είναι και τόσο εύκολη. Τι γίνεται αν έχετε κάνει λάθος επιλογή; Πάρτε ανάσα! Η πρώτη ματιά σας στον καθρέφτη μετά απο ένα αγορίστικο κούρεμα μπορεί να είναι απροσδόκητα ξεσηκωτική. Δεν πάει πολύς καιρός που ισχυρές Αρχές έκοβαν τα μακριά μαλλιά των γυναικών για να τις ντροπιάσουν. Σήμερα, το κούρεμα αυτό σηματοδοτεί την ελευθερία επιλογής των γυναικών. Τα κοντά μαλλιά είναι απλά αλλά κομψά. Τα απλά κοντά χτενίσματα προκαλούν τα βλέμματα τόσο όσο και τα περίτεχνα χτενίσματα σε μακριά μαλλιά. 

Τάσεις χτενίσματος: Ίσια μαλλιά ή μπούκλες

Tάσεις στα χτενίσματα

Ενώ η δημοτικότητα αυτών των χτενισμάτων μπορεί να κυμαίνεται, οι ίσιες ή σγουρές εκδόσεις τους παραμένουν στην επιφάνεια

Η   Rachel Bilson και η Jessica Biel προτιμούν τα ίσια μαλλιά και το wet look ενώ στην Mary-Kate Olsen της αρέσουν οι μπούκλες. Τα look αυτά έχουν σίγουρα  στυλ σήμερα όμως είναι επίσης προσαρμοσμένα στο στυλ και την εικόνα των γυναικών που τα υιοθετούν. Αφήστε λίγο χώρο για δημιουργικότητα και συνδυάστε στοιχεία απο διαφορετικά στυλ προς όφελός σας. Τα  περισσότερα χτενίσματα βγαίνουν τόσο σε ίσια μαλλιά όσο και σε σγουρά. Το σωστό είναι αυτό που ταιριάζει με το στυλ σας.

Μοντέρνα χτενίσματα με μία προσωπική πινελιά

Tάσεις στα χτενίσματα

Το faux bob της Jaime King και το undercut της Alice Dellal είναι δύο τρέχουσες τάσεις χτενίσματος.

Το βράδυ τα μαλλιά σας φαίνονται κοντά, και το επόμενο πρωί είναι και πάλι μακριά. Το faux bob καθιστά αυτό  δυνατό. Τα μακριά μαλλιά είναι απλά διπλωμένα απο κάτω για να δημιουργηθεί ένα κοντό καρέ. Αντίθετα, ένα χτένισμα undercut συνδυάζει τα στοιχεία των κοντών και των μακριών μαλλιών. Η Alice Dellal ξύρισε τα μαλλιά της από τη μία πλευρά του κεφαλιού της. Αυτό το χτένισμα μπορεί να μην δημιουργεί τον κατάλογο των τάσεων διότι προσελκύει έκπληκτα βλέμματα. Η Alice Dellal δείχνει πώς μπορεί να να τραβήξει τα βλέμματα με χάρη και γοητεία.

Όμορφα διαχρονικά χτενίσματα

Tάσεις στα χτενίσματα

Σχεδόν κανείς δεν σκέφτεται τις τάσεις χτενισμάτων ως διαχρονικές. Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται. Ωστόσο, τα χτενίσματα συχνά επανεμφανίζονται σε διαφορετικές εκδόσεις.

Το κοινό χαρακτηριστικό των επαναλαμβανόμενων τάσεων είναι η ευελιξία τους. Τα ρολά στα μαλλιά και οι πλεξίδες μπορούν να φορμαριστούν με πολλούς τρόπους, και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά άλλα στοιχεία χτενισμάτων. Οι γυναίκες μπορούν να μεταπηδήσουν απο τα ατημέλητα μαλλιά σε  έναν πλεγμένο κομψό κότσο μέσα σε λίγα λεπτά. Ευτυχώς, αυτό σημαίνει ατελείωτες επιλογές για τις σύγχρονες γυναίκες. Λίγα είναι τα χτενίσματα που θεωρούνται ακατάλληλα για το κομμωτήριο. Εκτός αυτού, είναι δική σας η επιλογή κομμωτηρίου.

Εκκεντρικά χτενίσματα

Τάσεις στα χτενίσματα

Θαυμάζετε τα look των γυναικών που έκαναν ακόμα και τα  χτενίσματά τους μέρος του αγωνιστικού πνεύματος στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο (όπως η τα ρολά της νίκης για παράδειγμα); Τα σημερινά βοηθήματα styling καθιστούν εύκολη την δημιουργία των απαραίτητων μεγάλων κυματισμών, αφελειών και ρολών. Το look του Hollywood είναι πιο κοντά στο στυλ σας; Τα finger waves είναι πάλι στη μόδα! Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το ελκυστικό χτένισμα. Οι φίλοι σας θα θαυμάσουν το στυλ και τη δημιουργικότητά σας.

Αριστερά: Το μοντέλο Summer Rayne Oakes ρολάρισε τα μαλλιά της σε αυτό το ασυνήθιστο ρετρό χτένισμα.

Τάσεις μόδας: Εξοπλιστείτε με καπέλα και φουλάρια

Τάσεις στα χτενίσματα

Τα χτενίσματα θα πρέπει συχνά να προσαρμόζονται σε αξεσουάρ κεφαλιού, όπως τα καπέλα, τα οποία μπορεί να φοράμε είτε για ζεστασιά είτε για μόδα (πιθανότατα και τα δύο). Δεν εξαιρούνται τα φουλάρια που μπορεί να μην είναι στη μόδα σύντομα.

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι ένας τιμημένος τρόπος για να προσθέσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στα χτενίσματα, για να ενσωματώσετε το χτένισμα στο ντύσιμο, ή για πρακτικούς λόγους. Τα φουλάρια και οι χτένες λειτουργούν πολύ καλά σε καιρούς με άνεμο. Επίσης αποτελούν εντυπωσιακές προσθήκες στα χτενίσματα όπως επίσης τα κοκκαλάκια και άλλα αξεσουάρ. Τα καπέλα και οι σκούφοι φοριούνται για ζεστασιά, γιατί είναι στη μόδα, και επίσης για να προβάλλουν  εμβλήματα ή αιτίες υποστήριξης. Φυσικά, τα χτενίσματα και τα αξεσουάρ του κεφαλιού θα πρέπει να ταιριάζουν.