Woman wearing half bun party hair with coloured ends.
Highlights | Tutorials

Μαλλιά για πάρτι με χρωματιστές άκρες

#createyourstyle: Στη νέα της καμπάνια, η Schwarzkopf γιορτάζει τη διαφορετικότητα και την αυτοπεποίθηση – και σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε νέα look. Πώς εντοπίζετε ποια είναι τα καλύτερα χτενίσματα για πάρτι; Κρατάνε όλο το βράδυ και είναι λίγο εκκεντρικά. Ένα look που ουσιαστικά έχει δημιουργηθεί για μια νυχτερινή έξοδο στην πόλη είναι τα μαλλιά με χρωματιστές άκρες. Στο tutorial σάς δείχνουμε μια τάση που ταιριάζει απόλυτα με τα χρωματιστά μαλλιά: μισός κότσος με μαλλιά πλεγμένα σε πλεξούδα

Η ώρα του πάρτι είναι ... κάθε ώρα! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει κανείς το σαββατοκύριακό του από μια βραδινή έξοδο στην πόλη – κατά προτίμηση για χορό. Σε αυτή την περίπτωση, αναπόφευκτα δύο ερωτήσεις κυριαρχούν στην παρέα: «Τι θα φορέσεις;» και «Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου;». Ένα μοντέρνο χτένισμα που είναι τόσο εντυπωσιακό που σχεδόν τραβάει την προσοχή από το outfit που έχετε επιλέξει; Χρωματιστές άκρες, μια τεχνική γνωστή και ως βαφή dip dye. Εμείς σας λέμε ποια χρώματα είναι της μόδας, πώς να βάψετε χρωματιστές τις άκρες των μαλλιών σας και ποια απόχρωση ταιριάζει με ποιο φυσικό χρώμα. Το συνοδευτικό tutorial σάς δείχνει επίσης μια κομψή εκδοχή του μισού κότσου, που είναι τέλεια, γιατί τονίζει τις χρωματιστές άκρες των μαλλιών.

Μαλλιά για πάρτι με χρωματιστές άκρες

Woman with half bun and hair ends dyed blue.

Κομψά μαλλιά για μεγάλες βραδιές: Χρωματιστές άκρες σε μαλλιά πλεγμένα πλεξούδα και πιασμένα σε μισό κότσο.

Αυτό το στυλ είναι τέλειο σε μαλλιά με χρωματιστές άκρες, γιατί τονίζει τις άκρες. Ο συνηθισμένος κότσος δεν είναι η ιδανική επιλογή, όμως ένα χτένισμα με μαζεμένα τα μισά μαλλιά, όπως ο μοντέρνος μισός κότσος, είναι τέλειο, γιατί μόνο η επάνω στρώση των μαλλιών είναι πιασμένη σε κότσο. Το στυλ αυτό είναι ιδανικό για μια καθημερινή εμφάνιση, γιατί μπορείτε να το δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα.

Το μοντέλο Τζία μάς δείχνει σε αυτό το tutorial πόσο εύκολα δημιουργεί μισό κότσο με μαλλιά πλεγμένα σε πλεξούδα:

Μερικά απλά βήματα styling για να δημιουργήσετε μισό κότσο με μαλλιά πλεγμένα σε πλεξούδα:

  1. Χωρίστε τα μαλλιά που βρίσκονται στο επάνω μέρος του κεφαλιού, τραβώντας χωρίστρες περίπου πέντε εκατοστά δεξιά και αριστερά και πιάστε όλη την τούφα των μαλλιών που βρίσκεται στο ενδιάμεσο.
  2. Χτενίστε την τούφα προς το πρόσωπό σας και πλέξτε την.
  3. Στερεώστε την πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με τσιμπιδάκια. Διπλώστε προς τα κάτω την άκρη της πλεξούδας σχηματίζοντας έναν μικρό κότσο.
  4. Σταθεροποιήστε με λακ. Προσθέστε λίγo κερί στις άκρες για υφή και είστε έτοιμες για πάρτι.
null

Με μια χτένα μπορείτε να χωρίσετε εύκολα τα μαλλιά.

null

Αυτή η κλασική πλεξούδα είναι το επόμενο βήμα.

Woman with stylish braided half bun.

Το τελειωμένο look για πάρτι με μαλλιά με χρωματιστές άκρες.

Για όσους δεν έχουν ακόμη χρωματιστές άκρες:

Χρωματιστές άκρες: Πώς να βάψετε τα μαλλιά σας με την τεχνική dip dye

Woman with blonde hair and cherry red ends.

Τέλεια επιλογή για ξανθά μαλλιά: κερασί άκρες.

Δεν είναι δύσκολο να αποκτήσετε βαμμένες άκρες και είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε εύκολα στο σπίτι. Κυρίαρχη τάση αυτήν τη στιγμή: Τα παστέλ χρώματα όπως ροζ, βερικοκί ή ανοιχτό γαλάζιο. Δείχνουν τέλεια σε συνδυασμό με ξανθά μαλλιά. Δημοφιλή είναι επίσης τα φωτεινά χρώματα, όπως το έντονο τυρκουάζ, που συνδυάζεται τέλεια με καστανά ή μαύρα μαλλιά. Εάν τα μαλλιά σας είναι πιο σκούρα από σκούρο ξανθό, θα πρέπει να  ανοίξετε το χρώμα που έχουν οι άκρες σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως το βλέπετε στη συσκευασία της βαφής.

4 βήματα για μαλλιά με χρωματιστές άκρες:

  1. Φορέστε ένα παλιό πουκάμισο για να προστατεύσετε τα ρούχα σας. Στη συνέχεια, αναμίξτε το χρώμα σύμφωνα με τις οδηγίες.
  2. Κατανείμετε το χρώμα κατά μήκος στις άκρες κάθε τούφας μαλλιών, χρησιμοποιώντας μια βούρτσα. Εσείς θα αποφασίσετε πόσο ψηλά θέλετε να φτάσετε. Συμβουλή: Αφήστε τα χρώματα να πέσουν το ένα πάνω στο άλλο για μια ήπια μετάβαση.
  3. Τηρήστε τον χρόνο εφαρμογής που αναγράφεται στις οδηγίες. Ξεπλύνετε καλά και χρησιμοποιήστε το conditioner που περιλαμβάνεται με τη βαφή. Σφραγίζει το χρώμα και δίνει λάμψη που διαρκεί.
  4. Μετά τη βαφή, φροντίστε να περιποιηθείτε λίγο περισσότερο τις άκρες σας! Προκειμένου οι άκρες των μαλλιών να μην δείχνουν εύθραυστες, περιποιηθείτε τις με υγρό λάδι για ψαλίδα και μάσκες μαλλιών. Συμβουλή: Τρίψτε τις άκρες των μαλλιών με μια γενναία ποσότητα με λάδι για μαλλιά, 20 λεπτά πριν το λούσιμο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι θρέψης μετά το λούσιμο, αλλά σε μικρότερη ποσότητα, για να μην βαρύνουν τα μαλλιά σας και δείχνουν λαδωμένα.
Ανακάλυψε:

Σχετικά άρθρα