Woman with undone-look hair.
Highlights | Moments

Βγείτε από τη ζώνη άνεσης

#createyourstyle: Στη νέα της καμπάνια, η Schwarzkopf γιορτάζει τη δύναμη της προσωπικότητας και σας παρακινεί να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας! Εάν θέλετε να αλλάξετε, θα πρέπει να δοκιμάσετε νέα πράγματα – όπως το μοντέλο Τάγια. Ή το μοντέλο Βίνσεντ, η οποία επινόησε ξανά τον εαυτό της και τώρα πορεύεται σε έναν δρόμο που άλλοτε μόνο να τον ονειρευτεί μπορούσε. Δεν χρειάζεστε λόγο, μόνο μια επιθυμία για αλλαγή και λίγο θάρρος. Να γιατί αξίζει απόλυτα τον κόπο να δοκιμάζετε νέα πράγματα...

Φυσικά, μπορείτε να κάνετε διακοπές στο ίδιο μέρος κάθε χρόνο (γιατί είναι τόσο ωραία εκεί), μπορείτε να μείνετε για πάντα στην ίδια δουλειά, να ακολουθήσετε ένα πολύ καλά μελετημένο πλάνο ζωής και να φοράτε πάντα παρόμοια outfit, να έχετε το ίδιο χτένισμα και χρώμα μαλλιών. Από την άλλη, θα μπορούσατε να ταξιδέψετε σε νέους προορισμούς, να δεχτείτε την πρόκληση για μια νέα δουλειά, να μετακομίσετε σε μια νέα πόλη και να πειραματιστείτε με την γκαρνταρόμπα και τα μαλλιά σας όσο θέλετε.

 

«Να αποδέχεστε την αλλαγή και να αναλαμβάνετε ρίσκα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε», 

 

λέει το μοντέλο Τάγια. Πώς θα βρείτε το στυλ που πραγματικά σας αρέσει, αν δεν δοκιμάσετε διαφορετικά look;

Χωρίς ρίσκο, η ζωή δεν είναι διασκεδαστική για το μοντέλο Τάγια. Γιατί; Ανακαλύψτε το σε αυτό το βίντεο:

#makeachange: Γιατί αξίζει τον κόπο να ξεβολευτείτε

Όταν κανείς τολμά να κάνει κάτι άγνωστο, αυτό αναπόφευκτα έχει ορισμένες συνέπειες: Μαθαίνετε νέα πράγματα, βλέπετε πιο σφαιρικά μια κατάσταση, κερδίζετε εμπειρίες. Θα σας άρεσε να κάνετε μια διαφορετική δουλειά; Θα νιώθατε πιο άνετα σε μια νέα πόλη; Η ζωή θα ήταν καλύτερη εάν τα μαλλιά σας ήταν κόκκινα; Θα το διαπιστώσετε μόνο εάν δοκιμάσετε. Όσο περισσότερο δοκιμάζετε το άγνωστο, τόσο καλύτερα καταφέρνετε να διαχειρίζεστε καταστάσεις που σας βγάζουν από την άνεσή σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ανακαλύψετε τι θέλετε από τη ζωή. Όλοι ξέρουν ότι μια παγιωμένη κατάσταση δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη πολύ δεν περισσότερο δεν είναι η κατάσταση στην οποία θα πρέπει να βρίσκεστε πάντα.

Woman with cool new short hair.

Η αλλαγή είναι κάτι θετικό: Ένα κοντό κούρεμα μπορεί να αλλάξει όλη σας την εμφάνιση.

Ένα νέο κούρεμα ή χρώμα στα μαλλιά μπορεί επίσης να είναι μια υπέροχη αλλαγή. Ένα νέο look είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να σηματοδοτήσετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, για παράδειγμα, κόβοντας τα μαλλιά σας, εάν τα είχατε πάντα μακριά.

Δοκιμάζοντας κανείς νέα πράγματα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γίνεται πιο πετυχημένος. Και φυσικά, ενδέχεται να μετανιώσετε για μια απόφαση, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου. Ακόμη και η αποτυχία και η απογοήτευση μπορούν να περιέχουν πολύτιμα και θετικά μαθήματα ζωής. Όσοι παίρνουν ρίσκα σπανίως το μετανιώνουν. Άλλωστε, μια λανθασμένη απόφαση μπορεί απλώς να σας διδάξει ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Μήπως το νέο σας χρώμα δεν δείχνει όσο κομψό περιμένατε; Άξιζε τον κόπο που το δοκιμάσατε και ίσως να σας έδωσε την έμπνευση να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα.

one dam image
Τολμηρές χρωματικές τάσεις: Μαλλιά geode και μωβ σοκολατί.

Γιατί το styling ευδοκιμεί σε νέες και τολμηρές επιλογές

Αναμφίβολα ένα μαύρο σύνολο από την κορυφή ως τα νύχια είναι κομψό, αλλά δεν θα σας άρεσε για αλλαγή να φορούσατε ένα ζιβάγκο σε φωτεινό κόκκινο χρώμα; Η μόδα υποτίθεται πως είναι χαρά, γιατί επομένως να μένετε σε ένα μόνο στυλ όταν υπάρχουν τόσα πολλά look που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε; Μην παρεξηγήσετε αυτό που υποστηρίζουμε, είναι πολύ σημαντικό να βρει κανείς το προσωπικό του στυλ. Από την άλλη όμως, δεν βλάπτει να κάνουμε τα πράγματα ενδιαφέροντα με ένα ιδιαίτερο κομμάτι που κάνει ένα outfit από «καλό», «εντυπωσιακό».

Model Taja with a light blonde undercut.

Ένα νέο κούρεμα πάντα αξίζει τον κόπο. Σχετική περίπτωση: Το κομψό ξανθό undercut του μοντέλου Τάγια.

Εάν εδώ και καιρό αναρωτιόσασταν πώς θα ήταν η ζωή με ξανθά μαλλιά, γιατί να μην τολμήσετε να ανακαλύψετε εάν αυτό το χρώμα σας ταιριάζει; Το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε άλλο χρώμα και ειδικά για εκκεντρικές επιλογές χρωμάτων στα μαλλιά, όπως μπλε, ροζ ή ουράνιο τόξο. Πολλές γυναίκες δεν θα τολμούσαν να κάνουν τέτοιες τολμηρές χρωματικές επιλογές, όμως γιατί όχι; Καμία βαφή μαλλιών δεν είναι αιώνια και ακόμη και μια αστοχία μπορεί εύκολα να διορθωθεί. Το ίδιο ισχύει και για τα κουρέματα. Φυσικά θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν αξιόπιστο κομμωτή πριν καταλήξετε εάν μια ριζική αλλαγή είναι κατάλληλη για εσάς. Μπορούν πάντα να προτείνουν εναλλακτικές που μπορεί να σας ταιριάζουν καλύτερα. Για παράδειγμα, εάν σχεδιάζετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή κουρεύοντας τα μαλλιά σας, δεν χρειάζεται από τα μακριά μαλλιά να πάτε κατευθείαν στο αλά γκαρσόν. Ένα μακρύ καρέ μπορεί να είναι ακριβώς η αλλαγή που χρειάζεστε!

Ανακάλυψε:

Σχετικά άρθρα