Χρωμα Μαλλιων | Τάσεις σε Στυλ & Απόχρωση

Τα μαύρα μαλλιά δεν είναι καθόλου βαρετά

Όποια τολμήσει να βάψει τα μαλλιά της μαύρα έχει πληθώρα επιλογών. Οι κοκκινωπές, οι σκούρες καστανές ή οι μπλε αποχρώσεις τονίζουν τα μαύρα μαλλιά με διαφορετικό τρόπο. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε, τα μαύρα μαλλιά χρειάζονται πολλή φροντίδα

Μαύρα μαλλιά

Τα μαύρα μαλλιά μπορούν να κάνουν μια γυναίκα μυστηριώδη. Απαιτούν όμως πολλή φροντίδα.

Κάθε χρόνο, το μαύρο χρώμα επανέρχεται στις επιδείξεις μόδας φθινόπωρο/καλοκαίρι, όπου αποτελεί μια από τις πιο απλές επιλογές. Οι γυναίκες λατρεύουν τα μαύρα φορέματα και τα μοδάτα αξεσουάρ. Το μαύρο όμως είναι ιδιαίτερα απαιτητικό ως χρώμα μαλλιών. Είναι ίσιες οι αφέλειες; Προσέξατε το μέικαπ όσο έπρεπε; Μήπως ξεχάσατε την περιποίηση για περισσότερη λάμψη; Οποιοδήποτε άλλο χρώμα μαλλιών μπορεί να συγχωρούσε αυτή την αμέλεια. Όχι όμως το μαύρο.

Το μοντέλο από τον Καναδά και it-girl της Νέας Υόρκης, Coco Rocha, αποδέχτηκε αυτή την πρόκληση. Το φθινόπωρο είχε ακόμα κόκκινες μπούκλες αλλά εντωμεταξύ, άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της σε λαμπερό μαύρο, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα με μαύρο με κοκκινωπές αποχρώσεις. Η 22χρονη Coco Rocha έχει πανέμορφο απαλό δέρμα και γκριζοπράσινα μάτια. Αυτό την καθιστά ιδανική υποψήφια για το εντυπωσιακό αυτό χρώμα μαλλιών. Έχει στυλάτη, μοδάτη και αυθάδη εμφάνιση. Η φανταστική εμφάνιση και τα μαύρα μαλλιά της Coco Rocha μπορεί να κοσμούν τα βιβλία των πιο διάσημων κομμωτών επί μήνες και να ξεπουλήσουν σετ μαύρων βαφών.

Η Anna Netrebko επιλέγει πολύ διαφορετικά μοδάτα στυλ για τα μαύρα μαλλιά της. Ορισμένες φορές, η υψίφωνος έχει μαύρα μαλλιά με κοκκινωπές αποχρώσεις και μπούκλες, άλλοτε επιλέγει ένα καστανωπό μαύρο χρώμα και κότσο και άλλοτε, τα μαλλιά της είναι κατάμαυρα και ίσια. Με τα μεγάλα μαύρα μάτια της και το πορσελάνινο δέρμα της, η Anna έχει το περιθώριο να υποστηρίξει τη μεγάλη χρωματική αντίθεση που τονίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια του προσώπου της.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε μια δοκιμή πριν ενστερνιστείτε πλήρως την τάση για τα μαύρα μαλλιά, μπορείτε να προσεγγίσετε το πιο σκούρο χρώμα με εντατικό ξάνοιγμα. Οι νέες βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία μπορούν να επιτύχουν ένα σκούρο μαύρο, αλλά ξεθωριάζουν μέσα σε έξι με οχτώ εβδομάδες.

Μαύρα μαλλιά, όπως τα προτιμούν οι σταρ