Χρωμα Μαλλιων | Ξανθά Μαλλιά

Η τάση είναι το ξανθό

Οι ανταύγειες ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, το απόλυτο ξανθό μέχρι τα άκρα είναι μια δήλωση μόδας. Η εποχή του ξανθού ήρθε ξανά. Κρίνοντας από τις πασαρέλες, τα χρώματα μαλλιών που θα είναι στη μόδα αυτή την άνοιξη είναι το πλατινέ και το ξανθό σταχτί

Η τάση είναι το ξανθό
© Ellen von Unwerth

Σήμερα, αν αποφασίσετε να γίνετε ξανθιά, πρέπει να φτάσετε ως το τέρμα.

Tο ξανθό είναι το πιο ποθητό και το πιο αγαπημένο χρώμα μαλλιών. Οι ξανθιές και αυτές που θέλουν να γίνουν ξανθιές αποτελούν τη μερίδα του λέοντος στα κομμωτήρια. Τα ξανθά μαλλιά μπορεί να έχουν πολλές αποχρώσεις, γεγονός που προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες στις γυναίκες να εξατομικεύσουν το ξανθό χρώμα των μαλλιών τους. Οι ανταύγειες, αν γίνουν με δεξιοτεχνία, μπορεί να δημιουργήσουν την εντύπωση περισσότερου όγκου. Επίσης, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές χρωμάτων από το πλατινέ έως το σκούρο ξανθό. Όλα είναι δυνατά και όλα επιτρέπονται.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε τη μόδα αυτή τη σεζόν, πρέπει να μιμηθείτε τα μοντέλα με τα πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά που παρέλασαν στις πασαρέλες των Balenciaga και Chanel ανά τον κόσμο. Τα μοντέλα αυτά είναι πολύ πιο μοδάτα σε σχέση με αυτά που έχουν μαλλιά στο αγαπημένο χρώμα των υπόλοιπων, το μαύρο. Είδαμε μελαχρινά μοντέλα στις επιδείξεις για το φθινόπωρο/χειμώνα για τις κολεξιόν των Bottega Veneta και Calvin Klein.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Για να ακολουθήσετε τη νέα τάση για το ξανθό, πρέπει να ξανοίξετε με ντεκαπάζ όλα σας τα μαλλιά. Μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι αλλά θα πρέπει να τηρήσετε το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία της βαφής για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ξανθιές σταρ

Ανακάλυψε: Ξανθά Μαλλιά Βαφή