Χρωμα Μαλλιων | Λευκά Μαλλιά

Νέες Γυναίκες με Λευκά Μαλλιά

Λευκά, όχι γκρι, ούτε ξανθά πλατινέ, είναι το νέο hot χρώμα, κατάλληλο για κάθε εποχές, όχι μόνο την εποχή του χειμώνα. Μάθετε τη σχέση μεταξύ του λευκού χρώματος και της ανάπτυξης του κόκκινου χρώματος και σας προσφέρουμε συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε το στυλ των λευκών μαλλιών.

Στις μέρες μας, τα κόκκινα μαλλιά χάνουν την εικόνα του σπάνιου και μυστηριώδους. Αντιθέτως, πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν πια να βάψουν τα μαλλιά τους σε σαγηνευτικές αποχρώσεις του κόκκινου, όπως ρόζ ξανθό, χάλινο και μαόνι. Για τους ανθρώπους που τους αρέσει να ξεχωρίζουν, η μόνη επιλογή που μένει είναι αυτή των λευκών μαλλιών.

Το χρώμα μαλλιών μας πρέπει να είναι δημοφιλές, να το βλέπουμε στις πασαρέλες, στα μοντέλα, στους σταρ, στις διασημότητες και οι bloggers πρέπει να το αποδέχονται. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να είναι ξεχωριστό, να αποτελεί ένα θέμα στο χώρο της μόδας αλλά όχι ακόμα μια τάση. Τώρα, όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στην επιλογή των λευκών μαλλιών.

Το λευκό αντιπροσωπεύει την Καθαρότητα, την Αθωότητα, την Αλήθεια και την Απλότητα

Όχι τόσο καυτό όσο το κόκκινο της φωτιάς και λιγότερο γλυκό απ’ ότι τα παστέλ χρώματα, το λευκό συνδέεται με τη ψυχρή φύση του χιονιού και του πάγου. Το λευκό επιτρέπει σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που το περιβάλλουν να εκφραστούν και να αναδείξουν τα χρώματα και τις γραμμές τους.

Τα λευκά μαλλιά συνήθως είναι αποτέλεσμα των γηρατειών. Διαφοροποιείται από το λευκόξανθο χρώμα που συχνά έχουν τα ξανθά παιδιά καθώς δεν συνδέεται συνήθως με τη νεότητα. Η Kelly Osbourne και άλλοι νεαροί stars «παίζουν» με αυτή τη διαφορά ανάμεσα στη νεανική εμφάνιση και το σύμβολο των γηρατειών όταν υιοθετούν το ασημογκρί σαν το αγαπημένο τους χρώμα μαλλιών (link στο άρθρο). Τα λευκά μαλλιά πρόκειται να γίνουν η σύγχρονη εναλλακτική στα ακόμα μοντέρνα κόκκινα της φωτιάς ή βασιλικά μωβ.

Πώς να βάψετε τα μαλλιά σας Λευκά

Συχνά σε ξανθές πλατινέ αποχρώσεις οι άκρες των μαλλιών, που είναι πάντα πιο ανοιχτές, αρχίζουν σταδιακά να φαίνονται λευκές. Τα λευκά μαλλιά δημιουργούνται με την αφαίρεση των φυσικών χρωστικών πικμέντων και το εντατικό ξανοίγμα του χρώματος. Στη συνέχεια, τα μαλλιά χρωματίζονται ματ λευκές αποχρώσεις. 

Iδανικά Hairstyles για Λευκά Μαλλιά

Hairstyles με καθαρές γραμμές, όπως τα κομμένα με ακρίβεια καρέ, ολόισιες αλογοουρές με ίσιες αφέλειες ή ασύμμετρα κουρέματα, υπογραμμίζουν την απλότητα και λάμψη του λευκού χρώματος.

Κουρέματα σε διάφορα μήκη ή με φράντζα, όπως τα ακατάστατα καρέ άνισου μήκους, τα καρέ κομμένα με ξυράφι και το τραχύ κούρεμα προσθέτουν ενδιαφέρον και ζωή στην εκ φύσεως ψυχρή εμφάνιση των λευκών μαλλιών.

Χτενίσματα με κοτσίδες και στριφτά στοιχεία αναδεικνύονται καλύτερα από ανοιχτόχρωμες παρά σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά. Θα θέλετε σίγουρα να εκμεταλλευτείτε κι εσείς αυτό το αποτέλεσμα. 

Χρώματα της μόδας που ταιριάζουν με Λευκά Μαλλιά

Hair Colour White

Η Fashion blogger Linda Tol συνδυάζει τα λευκά της μαλλιά με παστέλ ροζ φόρεματα και ροζ κραγιόν.

Παστέλ: Ρούχα και αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις του ροζ, βερικοκί, γαλάζιου, πράσινου της μέντας ή βιολετί συνυπάρχουν αρμονικά με το λευκό χρώμα. Ανταύγειες σε παστέλ χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν χρωματικούς τόνους που θα αναδείξουν τα λευκά μαλλιά. Είναι σημαντικό να προσθέσετε και μερικά ζωηρά στοιχεία όπως μακιγιάζ και αξεσουάρ ώστε να αποφύγετε μια πιθανώς ξεπλυμένη εμφάνιση που μπορεί να προκαλέσουν τα υποτονικά παστέλ χρώματα. Χρωματιστές μπαντάνες, φουλάρια ή κοσμήματα δημιουργούν όμορφα σημεία εστίασης. Η αντίθεση θα δώσει ζωντάνια στα λευκά μαλλιά.

Αν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε αντίθεση… φορέστε μαύρα ρούχα και αξεσουάρ: Η αντίθεση με το μαύρο μπορεί να είναι εντυπωσιακή, ειδικά αν προστεθεί και ένα ακομά έντονο χρώμα (δείτε τη φωτογραφία στην αρχή του άρθρου). Εναλλακτικές είναι ένα μαύρο σακάκι, smokey μάτια και κυρίως μαύρα κοσμήματα. 

Links:

Linda Tol’s Blog >> lindatol.com

Ανακάλυψε: Λευκά Μαλλιά