Χρωμα Μαλλιων | Καστανά Μαλλιά

Ψηφίστε χρώμα μαλλιών: Ζεστό Κόκκινο ή Καστανό;

Πόσο συχνά συμβουλεύεστε τους φίλους σας ή τον καθρέφτη σας για την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας; Αλλάζοντας το χρώμα μαλλιών σίγουρα αλλάζει εμφάνιση και το στυλ μιας γυναίκας. Η ηθοποιός Bryce Dallas Howard έβαψε τα  φυσικά κόκκινα μαλλιά της σε ένα δροσερό καστανό χρώμα. Το φυσικό κόκκινο ή το δροσερό καστανό χρώμα μαλλιών ταιριάζει περισσότερο στην εμφάνισή της; Παρακαλούμε να ψηφίσετε για να μοιραστείτε την άποψή σας με εμάς.

Η ηθοποιός, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και σκηνοθέτης  Bryce Dallas Howard είναι η κόρη του παραγωγού ταινιών Ron Howard. Ωστόσο, μόνη της κατάφερε να επιτύχει στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στο «Τwilight», «The Village», και «Spiderman 3».

Εκτός από την προσέλκυση της προσοχής για το ταλέντο και την εκπαίδευσή της στις θεατρικές τέχνες, η νεαρή ηθοποιός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον για τα κόκκινα μαλλιά της και τις περιστασιακές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών της.

Τα μαλλιά της Bryce Dallas Howard είναι φυσικά κόκκινα. Συνέχεια βάφει τα μαλλιά της με τα πιο ιδιαίτερα και εξαιρετικά ομορφα χρώματα μαλλιών. Επιμελώς, παίζει μέχρι την ομορφιά των μαλλιών της προσθέτοντας ανταύγιες  άλλων χρωμάτων  σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου. Η ηθοποιός αρέσκεται να πειραματίζεται με τόνους κόκκινου χρώματος στις αποχρώσεις της φράουλας. Για ένα διάστημα, επέλεξε  ένα διαφορετικό κούρεμα και έβαψε τα ασύμμετρα καρέ μαλλιά της καστανά.

Τα κόκκινα ή τα καστανά μαλλιά κολακεύουν περισσότερο την Bryce Dallas Howard; Θα θέλαμε να ξέρουμε τι σκέφτεστε και θα εκτιμήσουμε τη συμμετοχή σας στην ψηφοφορία για το χρώμα των μαλλιών.