Χρωμα Μαλλιων | Καστανά Μαλλιά

Καστανά μαλλιά: Το συγκρατημένο δε θα μπορούσε να είναι ομορφότερο!

Για πολύ καιρό, το καστανό, και ειδικά το καστανό με κόκκινες αποχρώσεις, θεωρούταν ως μια παραλλαγή καμουφλάζ ανάμεσα στα χρώματα μαλλιών. Οι νέες τάσεις μαλλιών για το 2011 βάζουν τέλος σ' αυτή την αντίληψη. Σήμερα, νέες, αστραφτερές, φυσικές αποχρώσεις μεταμορφώνουν τον κομψό, συγκρατημένο χαρακτήρα των καστανών μαλλιών σε υψηλή τέχνη

Οι Pucci, Chloé και Max Mara είναι μερικοί μόνο από τους θρύλους της μόδας που ανεβάζουν στις πασαρέλες τους γυναίκες, οι οποίες σαγηνεύουν με τα μακριά, απαλά, φυσικά καστανά μαλλιά τους σε εντυπωσιακές αποχρώσεις. Ενώ οι διάφορες αποχρώσεις του ξανθού έρχονται και φεύγουν από τη μόδα, το καστανό είναι διαχρονικό.

Η γκάμα των αποχρώσεων είναι αυτό που κάνει το καστανό χρώμα τόσο ενδιαφέρον. Η κλίμακα των φυσικών χρωμάτων που είναι αυτή τη στιγμή στη μόδα εκτείνεται από το εβένινο έως το βαθύ σοκολατί καστανό και έως μεσαίες αποχρώσεις, όπως το καστανό, δηλαδή ένα σκούρο ξανθό με μια χροιά μαγικού κόκκινου ή πολύ λεπτών ανοιχτών ανταυγειών. Πέρυσι, το καλοκαίρι του 2010, στη μόδα ήταν μια ξεπλυμένη, ξεθωριασμένη από τον ήλιο απόχρωση του καστανού. Αυτός ο συνδυασμός ξανθού και καστανού ονομάστηκε «bronde» ή «blonette». Η Jennifer Aniston έγινε η εκπρόσωπος αυτής της τάσης.

Οι τάσεις μαλλιών για την άνοιξη 2011 δεν επιτάσσουν μεγάλες αντιθέσεις. Το καστανό και το ξανθό έχουν εξίσου την τιμητική τους σε αρμονικά, σχεδόν ομοιόμορφα χρώματα σε λαμπερές αποχρώσεις, που μοιάζουν να αλλάζουν ανάλογα με το φως.

Καστανά μαλλιά, όπως τα προτιμούν οι σταρ

Ανακάλυψε: Καστανά Μαλλιά