Χρωμα Μαλλιων | Βάψε τα Μαλλιά σου

Βάψτε τα μαλλιά σας ξανθά: Η ιδανική τεχνική

Το χρώμα των μαλλιών γίνεται πιο ανοιχτό κυρίως λόγω του αποχρωματισμού (οξυζενέ) και όχι λόγω της βαφής. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι πρέπει να θυμάστε όταν ξανοίγετε τα μαλλιά σας και πώς μπορείτε να ελέγξετε τις παρενέργειες

Μήπως τα μαλλιά σας δεν είναι φυσικά ξανθά; Αυτό ισχύει για το 95% των ανθρώπων. Κατά μέσο όρο, το ένα τρίτο των Γερμανίδων έχουν ξανθά μαλλιά, αλλά πολύ λίγες είναι φυσικές ξανθιές. Όλες οι υπόλοιπες αφαίρεσαν τις φυσικές χρωστικές από τα μαλλιά τους. Ανάμεσα στις τεχνικές βαψίματος, το ξάνοιγμα παραμένει πρώτο στη λίστα. Ενώ οι ακραίες αποχρώσεις του ξανθού, όπως το πλατινέ, είναι ο κανόνας για τα μοντέλα και τους σταρ, οι απλές γυναίκες προτιμούν απαλότερες αποχρώσεις, όπως του μελιού και το καραμελέ.

Το τεχνητό ξανθό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φαίνεται φτηνό, αλλά να κόβει την ανάσα. Γι' αυτό, το ξάνοιγμα πρέπει να γίνει προσεκτικά και με καλή αίσθηση του χρώματος. Τα ανοιχτόχρωμα φυσικά ξανθά μαλλιά είναι όμορφα. Ακόμα και οι καστανές μπορούν να επιλέξουν αυτό το χρώμα και οι συμβουλές μας θα τις βοηθήσουν να το κάνουν σωστά και χωρίς να καταστρέψουν τα μαλλιά τους.

Ξάνοιγμα και πώς θα το κάνετε σωστά