Χρωμα Μαλλιων | Βάψε τα Μαλλιά σου

Babylights: Μόνη στο σπίτι

© (Φωτογραφία: Getty 528368610)

Η Elizabeth Olsen ενισχύει το χρώμα των μαλλιών της με μίνι, ανοιχτόχρωμες ανταύγειες

Αυτό το στυλ ανταυγειών παραμένει τόσο δημοφιλές, γιατί χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Σαν ένα χάδι από τον ήλιο: Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το στυλ διακριτικών ανταυγειών, μιας και οι babylights είναι η απόλυτη τάση για το 2016, ακόμα και για τα όμπρε μαλλιά. Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε αυτό το δημοφιλές λουκ σε χρόνο μηδέν

Babylights: ένα στυλ που μας κάνει να δείχνουμε νεότερες! Οι διακριτικές αυτές ανταύγειες κάνουν αυτό ακριβώς που λέει το όνομά τους. Μας ταξιδεύουν στα παιδικά μας χρόνια, όταν παίζαμε αμέριμνες στην αυλή του σπιτιού μας, χωρίς υποχρεώσεις και σκοτούρες. Τα πλεονεκτήματα: πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά, σαν να τα έχει χαϊδέψει ο ήλιος, που μας θυμίζουν εκείνο το συναίσθημα της ανεμελιάς. Τώρα, μπορούμε να αποκτήσουμε ξανά εκείνες τις φυσικές ανταύγειες, όποτε το θελήσουμε!

Πλέον δεν είμαστε πια παιδιά και η καθημερινή μας ρουτίνα είναι αρκετά απαιτητική: περνάμε τα πρωινά μας στο σχολείο, το πανεπιστήμιο ή το γραφείο και οι ευκαιρίες να απολαύσουμε την εξοχή και τον ήλιο είναι πια πολύ περιορισμένες. Μπορούμε όμως να αναβιώσουμε αυτό το συναίσθημα, με το εφέ του ήλιου στα μαλλιά μας. Σαν ένα χάδι του ήλιου στα μαλλιά σας, που μπορείτε να το αποκτήσετε πανεύκολα: 

1. Επιλογή χρώματος

Για φυσικό αποτέλεσμα, επιλέξτε για τις μπροστινές τούφες και τις άκρες των μαλλιών σας μια απόχρωση το πολύ δύο τόνους πιο ανοιχτή από το χρώμα της βάσης σας. Εάν η αντίθεση είναι μεγάλη, το αποτέλεσμα θα μοιάζει περισσότερο με διχρωμία ή όμπρε. Η συμβουλή μας: Είναι καλύτερο να βάφετε τα μαλλιά σας ανά διαστήματα και να προσπαθείτε σταδιακά να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά να καταλήξετε με μια υπερβολικά ανοιχτή απόχρωση. Προσοχή: Φροντίστε να μεσολαβεί ένα διάστημα τουλάχιστον τεσσάρων εβδομάδων μεταξύ του κάθε βαψίματος.

 

2. Τεχνική

Εκτός από την κατάλληλη απόχρωση βαφής και το ειδικό πινέλο για την εφαρμογή, προτείνουμε να έχετε και ένα παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα, το οποίο θα έχετε καθαρίσει προσεκτικά, για στοχευμένη εφαρμογή. Βοηθάει να εφαρμόσετε το χρώμα φυσικά και με ακρίβεια στις λεπτές τούφες.

 

3. Εφαρμογή

Όταν θέλουμε να ξανοίξουμε τα μαλλιά βάφοντάς τα, συνήθως χρησιμοποιούμε θερμότητα, για να ενισχύσουμε το αποτέλεσμα του χρώματος. Αυτό δεν είναι απαραίτητο με τις babylights. Δεν χρειαζόμαστε κάσκες, πιστολάκι ή αλουμινόχαρτο για την εφαρμογή, μιας και θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι κομψό και διακριτικό.

Ανακάλυψε: Βάψε τα Μαλλιά σου